About Us
miroslav

TradingPlatforms.com je osnovan sa jednostavnom misijom: da postane vodeća platforma za onlajn obrazovanje i poređenje za onlajn trgovce. Naša veb stranica je prepuna detaljnih pregleda glavnih, manjih i novih platformi za trgovanje, kao i širok spektar obrazovnih vodiča o raznim temama, od najboljih akcija do vrhunskih forex alata.

Naša misija

Trgovanje je sada popularnije nego ikad. Porast mnogih jeftinih, lako dostupnih brokera na mreži znači da se sada možete prijaviti na platformu, deponovati i izvršiti svoju prvu trgovinu za nekoliko minuta. Međutim,sa toliko mnogo platformi, kako znate koja je najbolja za Vas? Tu dolazimo mi. Ovde smo da vam pomognemo da odvojite najbolje platforme za trgovanje od ostalih.

Želimo da Vam pomognemo da pronađete najjeftiniju, najsigurniju i najbolju platformu koja odgovara Vašim potrebama, bilo da tražite da trgujete akcijama, valutom, robom ili bilo kojom drugom imovinom. To radimo radeći sa timom stručnih pisaca i analitičara koji sprovode detaljne preglede platformi za onlajn trgovinu.

Mi posmatramo svaku imovinu platforme kada vršimo preglede, od imovine i naknada do alata za trgovanje i licenciranja, To znači da možete lako pristupiti svim informacijama koje su vam potrebne da donesete informisan izbor o tome da li je platforma za trgovanje prava za Vas. Sa TradingPlatforms.com, pronalaženje savršene platforme za online trgovanje nikada nije bilo lakše!

Podaci o kompaniji i adresa

Matična kompanija TradingPlatforms.com je Finixio Ltd, onlajn medijska kompanija sa sedištem u Londonu, UK, a registarski broj kompanije je 11705811.

Adresa: St Magnus House, 3 Lover Thames Street, London, ECR3 6HE.

Možete nas kontaktirati putem naše stranice Kontaktirajte nas ili slanjem e-pošte [email protected]

Urednička politika

Sav sadržaj na našem sajtu pišu visoko kvalifikovani, iskusni finansijski pisci i analitičari. Radimo samo sa stručnjacima u njihovoj oblasti, tako da možete biti sigurni da je sve što pročitate tačno, ažurno i pouzdano.

Takođe imamo urednički tim koji pregleda doprinos svakog autora kako bi se uverio da je sav sadržaj relevantan, koristan i nepristrasan. Ako ste zainteresovani da doprinesete našem sajtu, slobodno nam pošaljite e-poštu na bu[email protected] ili posetite našu stranicu Kontaktirajte nas.

Politika oglašavanja

Neki od sadržaja koji objavljujemo na TradingPlatforms.com mogu biti praćeni sponzorisanim karakteristikama proizvoda, ali ova sponzorstva nemaju nikakav uticaj na sadržaj koji objavljujemo, integritet naših pisaca o nezavisnosti naše veb stranice.

Drago nam je da razgovaramo o bilo kakvom potencijalnom komercijalnom partnerstvu i reklamnim plasmanima u okviru pregleda naše trgovačke platforme ili drugog sadržaja. Veoma blisko sarađujemo sa našim partnerima i imamo dokazano iskustvo u stvaranju značajne komercijalne vrednosti za brendove.

Ako želite da se oglašavate na TradingPlatforms.com ili našim sestrinskim sajtovima Buishares.co.uk, Learnbonds.com, StockApps.com i Insidebitcoins.com, pošaljite nam e-poštu na [email protected].

miroslav

miroslav

Miroslav je srpski pisac, analitičar i investitor. On je iskusni tržišni analitičar i aktivan trgovac, sa preko 10 godina iskustva na finansijskim tržištima. Specijalizovan je za dnevno trgovanje, kao i za dugoročna ulaganja.